Θέμα: Proteus LIB - MDL - DLL  (Αναγνώστηκε 15769 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.


Αποσυνδεδεμένος sakis-st

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 210
  • Φύλο: Άντρας

  • Δραστηριότητα
    0%
« στις: Μάρτιος 13, 2010, 19:31:09 μμ »


Όλα τα τελευταία extra Library Models και Dll που κυκλοφορούν για το Proteus
Σε ένα setup

password:circuits.gr


Αποσυνδεδεμένος vasilis3

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 40

  • Δραστηριότητα
    0%
    • E-mail
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 09, 2010, 12:22:56 μμ »
Για πιο Proteus ειναι αδερφε?

Αποσυνδεδεμένος sakis-st

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 210
  • Φύλο: Άντρας

  • Δραστηριότητα
    0%
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 09, 2010, 12:36:11 μμ »
Κάνουν για όλα τα Proteus φίλε vasilis3

Αποσυνδεδεμένος vasilis3

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 40

  • Δραστηριότητα
    0%
    • E-mail
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 09, 2010, 13:49:07 μμ »
εγω εχω το 7.4 SP3.
πως τα περναω μεσα?

Αποσυνδεδεμένος sakis-st

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 210
  • Φύλο: Άντρας

  • Δραστηριότητα
    0%
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 09, 2010, 14:42:25 μμ »
Δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο να κανείς ,Αν τρέξεις το Proteus LIB-MDL.exe θα τα κάνει install από μόνο του

Αποσυνδεδεμένος vasilis3

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 40

  • Δραστηριότητα
    0%
    • E-mail
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 09, 2010, 14:46:26 μμ »
το εκανα....
το αποτελεσμα?
δεν παιζει στο proteus 7.4 sp3. κρασαρει το προγραμμα οταν παει να φορτωσει....
ευκολα και απλα.... :-[ ???

Αποσυνδεδεμένος sakis-st

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 210
  • Φύλο: Άντρας

  • Δραστηριότητα
    0%
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 09, 2010, 15:15:44 μμ »
Αδύνατον να κρεμάει το πρόγραμμα από τα extra library ,Τα library δεν έχουν σχέση με τα EXE του proteus , το πολύ πολύ να μην τα αναγνωρίζει πράγμα αδύνατον ,άλλα να κρεμάσει  από τα library για ποιο λόγο

Αποσυνδεδεμένος vasilis3

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 40

  • Δραστηριότητα
    0%
    • E-mail
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 09, 2010, 15:44:42 μμ »
δεν ξερω τον λογω.
απλα οταν παει να φορτωσει στη αρχη κλεινει...
απλα δεν αναγνωριζει τις βιβλιοθηκες οταν παει να τις φορτωσει.

Αποσυνδεδεμένος sakis-st

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 210
  • Φύλο: Άντρας

  • Δραστηριότητα
    0%
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 09, 2010, 18:53:21 μμ »
Αυτά συμβαίνουν μόνο στο δικό σου proteus φίλε μου , δεν ξέρω γιατί ?

Αποσυνδεδεμένος sakis-st

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 210
  • Φύλο: Άντρας

  • Δραστηριότητα
    0%
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 09, 2010, 19:19:49 μμ »
Δες 2 από αυτά τα library στο δικό μου proteus σε λειτουργία


 

TinyPortal © 2005-2011